Aktiviteter

Mer aktiviteter och information fylls på eftersom.

Bamse och Lova

Fredag 30 juni – Fri entré

Efter fjolåret succé så kunde vi inte säga nej till Bamse och Lovas och barnens önskan att de åter skulle komma till Skellefteå.

Att BAMSE och Häxans dotter Lova tycker om sång och dans är ingen hemlighet och de vill gärna att alla är med! Tillsammans med publiken bjuds det på kända barnsånger och rörelser för hela kroppen. Det kommer bli omöjligt att sitta still! Under ca 20 minuter bjuds det på klassiker som ’Huvud, axlar, knä och tå’, ’Krokodilen’ och ’Imse vimse spindel’ samt massor av välkända barnlåtar.

Föreställningen passar hela familjen men är främst riktad mot barn mellan 2-7 år. Efter föreställningen är det Meet and greet, där du får möjlighet att träffa BAMSE och Lova, så missa absolut inte detta!

Idrotten på Summertime

Idrotten och kulturen kommer att vara viktiga delar i den samhällsomvandling som vi är inne i nu. Inflyttningen som kommer att ske de närmaste åren är av det extraordinära slaget och detta innebär stora utmaningar på flera områden där bland annat idrott och kultur kommer spela en viktig roll.

Kulturutbudet och kulturföreningarna är viktiga för att dels erbjuda kultur men även ge möjligheten för de som har ett kulturintresse hitta sin förening där de får utlopp för sin kreativitet. Samma gäller för idrotten och dess föreningar - att vara förberedda för att kunna erbjuda fler att få både utöva och och se på idrott.

Läs mer här

Småstjärnorna

Är du 0-13 år (alltså inte fyllda 14 år) och vill mima eller sjunga live till en låt i småstjärnorna under Summertime?

Nu vill vi ha din intresseanmälan. Till årets småstjärnetävling finns totalt 15 st platser, i år kommer vi att lotta de 15 st platser bland alla anmälda. De som kommit med i tävlingen kommer att få ett mail om detta runt den 8 juni då vi gjort dragningen.

Alla som inte kom med bland dessa 15 st lottas till en reservlista och vid avhopp så går man in i turordning från denna lista.

Läs mer och anmäl dig här

Magic Peppes Mini Circus

Magic Peppes Mini Circus en magisk nöjespark för alla åldrar!

Magic Peppes Mini Circus kommer till Skellefteå Summertime fredag den 30 juni och lördag den 1 juli med magiska upplevelser för hela familjen. Vi skapar en egen liten tivolivärld med tydlig inspiration av 1920-tal med flera attraktioner och spel som passar alla åldrar.

Våra tivoliattraktioner inkluderar 100 holes, Big Striker, Pachinko Game, och många fler. Magic Peppe är självklart på plats för att leda era gäster. Vissa av spelen är över hundra år gamla medan andra spel är byggda i gammal stil.

I nuläget finns det ca 20 olika spel som varieras efter vad som passar på respektive evenemang.

Axels Tivoli

Axels Tivoli, Nordens största ambulerande tivoli, erbjuder varje år spännande upplevelser och har flest åkattraktioner i hela Sverige.

Inga nöjesevenemang är för stora eller för små för dem att delta i. Axels tivoli har ett stort utbud av modern nöjesutrustning. De erbjuder allt från barnkaruseller till stora och snabba åkattraktioner. Allt för en spännande upplevelse!

Öppettider:

Torsdag 11.00-01.00
Fredag och lördag 11.00-02.00
Söndag 11.00-16.00.

De attraktioner som ligger inne i betalområdet stänger 18.00-19.00 fredag och lördag. Attraktionerna som ligger på Eddahallsparkeringen har fri entré hela Summertime.

Idrotten på Summertime Music & Life Festival

Festivalen har de senaste månaderna släppt ett stort antal artister, och arrangörerna presenterar redan under första året den starkaste festival-rostern som tidigare stått i Skellefteå. Nu är det hög tid att presentera den andra delen av festivalen.

Förutom att bo och arbeta i Skellefteå så är det viktigt att man har en meningsfylld fritid och där spelar Idrotten och kulturen en stor roll i det framtida Skellefteå. Av den anledningen så kommer idrotten förutom musiken att spela en stor roll på Skellefteås nya festival Summertime Music & Life Festival.

Här kommer vi att lyfta fram i olika temadagar , bredden av vårt idrottsutbud, allt ifrån elit, barn / ungdom till äldre och de med en funktionsvariation. Ett inslag riktat mot allmänheten av välmående kommer också att finnas med i ett samarbete mellan Intersport och Friskis & Svettis. Allt detta sker i idrottens vagga på Norrvalla idrottsplats så mer passande ställe att presentera idrott finns inte.

Skellefteå AIK Dam

Torsdag 4 aug

En dag där vi fokuserar på vår fina elitförenings damverksamhet. Presentation av spelare, intervjuer och aktiviteter ihop med spelare från vårt Dam-lag. Intersporttältet-souvenirer och signering AIK Dam.

Parasport / Idrott för äldre

Fredag 5 aug

Parasporten har lidit mest under pandemin där många har bakomliggande sjukdomar som gjort att stor del, varit isolerade från idrottsverksamhet. Inom idrottsrörelsen så jobbar vi och driver livslångt idrottande, där äldre kan få ett rikare liv genom anpassade idrottsaktiviteter.

Program

• 10.00 Morronjympa med Intersport / Friskis & Svettis.
• Tider meddelas - Aktiviteter fram til 15.

Ungdomarnas dag

Lördag 6 aug

Här fokuserar vi på barn och ungdomsidrotten genom att erbjuda prova på olika idrotter, på vårt aktivitetsfält där några av våra föreningar visar upp vad de har att erbjuda. Vi kommer också under dagen att ha några idrottsprofiler som provar på och tävlar tillsammans med Ungdomarna. Jimmie Ericsson / Madde Edlund. Fotboll, Innebandy, Basket, Discgolf. Tuss Intersporttältet-Souvenirer, Signering AIK-spelare.

Vår stora idrottsmanifestation

Lördag 6 aug

Vi fyller konstgräsplanen med barn och ungdomar från alla våra föreningar som i sina föreningskläder bjuder på en riktig manifestation för idrotten.

Program

• 10:00 – Morronjympa med Intersport / Friskis & Svettis.
• 13:00 – Intervju Madeleine Edlund och Jimmie Ericsson.
• 14:00 – Sean Banan
• Uppvisning Dans & balett
• Godisregn signerat ICA Kvantum.

Köp förköp och spara pengar

Köp biljetter
chevron-down
sv_SESvenska