Aktiviteter

Bamse och Lova sjunger och dansar

Fredag 5 aug – FRI ENTRÉ!

Att BAMSE och Häxans dotter Lova tycker om sång och dans är ingen hemlighet och de vill gärna att alla är med!

Tillsammans med publiken bjuds det på kända barnsånger och rörelser för hela kroppen. Det kommer bli omöjligt att sitta still! Under ca 20 minuter bjuds det på klassiker som 'Huvud, axlar, knä och tå', 'Krokodilen' och 'Imse vimse spindel' samt massor av välkända barnlåtar.

Föreställningen passar hela familjen men är främst riktad mot barn mellan 2-7 år.

Efter föreställningen är det Meet and greet, där du får möjlighet att träffa BAMSE och Lova.

Gycklare / varietéartister

Fredag 5 och lördag 6 augusti

Våra gycklare/varietéartister som uppträder på området fredag den 5 och lördag den 6 augusti med gyckel / varieté och clowneri, ballongskulptering och styltor.

Se mer på Instagram

Axels Tivoli

Axels Tivoli, Nordens största ambulerande tivoli, erbjuder varje år spännande upplevelser och har flest åkattraktioner i hela Sverige.

Inga nöjesevenemang är för stora eller för små för dem att delta i. Axels tivoli har ett stort utbud av modern nöjesutrustning. De erbjuder allt från barnkaruseller till stora och snabba åkattraktioner. Allt för en spännande upplevelse! Tivolits öppettider:

Torsdag 4 aug 11:00 – 01:00
Fredag 5 aug 11:00 – 02:00
Lördag 6 aug 11:00 – 02:00

Skellefteå Bangolfklubb

Idrotten på Summertime Music & Life Festival

Festivalen har de senaste månaderna släppt ett stort antal artister, och arrangörerna presenterar redan under första året den starkaste festival-rostern som tidigare stått i Skellefteå. Nu är det hög tid att presentera den andra delen av festivalen.

Förutom att bo och arbeta i Skellefteå så är det viktigt att man har en meningsfylld fritid och där spelar Idrotten och kulturen en stor roll i det framtida Skellefteå. Av den anledningen så kommer idrotten förutom musiken att spela en stor roll på Skellefteås nya festival Summertime Music & Life Festival.

Här kommer vi att lyfta fram i olika temadagar , bredden av vårt idrottsutbud, allt ifrån elit, barn / ungdom till äldre och de med en funktionsvariation. Ett inslag riktat mot allmänheten av välmående kommer också att finnas med i ett samarbete mellan Intersport och Friskis & Svettis. Allt detta sker i idrottens vagga på Norrvalla idrottsplats så mer passande ställe att presentera idrott finns inte.

Skellefteå AIK Dam

Torsdag 4 aug

En dag där vi fokuserar på vår fina elitförenings damverksamhet. Presentation av spelare, intervjuer och aktiviteter ihop med spelare från vårt Dam-lag. Intersporttältet-souvenirer och signering AIK Dam.

Parasport / Idrott för äldre

Fredag 5 aug

Parasporten har lidit mest under pandemin där många har bakomliggande sjukdomar som gjort att stor del, varit isolerade från idrottsverksamhet. Inom idrottsrörelsen så jobbar vi och driver livslångt idrottande, där äldre kan få ett rikare liv genom anpassade idrottsaktiviteter.
Program
• 10.00 Morronjympa med Intersport / Friskis & Svettis.
• Tider meddelas - Aktiviteter fram til 15.

Ungdomarnas dag

Lördag 6 aug

Här fokuserar vi på barn och ungdomsidrotten genom att erbjuda prova på olika idrotter, på vårt aktivitetsfält där några av våra föreningar visar upp vad de har att erbjuda. Vi kommer också under dagen att ha några idrottsprofiler som provar på och tävlar tillsammans med Ungdomarna. Jimmie Ericsson / Madde Edlund. Fotboll, Innebandy, Basket, Discgolf. Tuss Intersporttältet-Souvenirer, Signering AIK-spelare.

Vår stora idrottsmanifestation

Lördag 6 aug

Vi fyller konstgräsplanen med barn och ungdomar från alla våra föreningar som i sina föreningskläder bjuder på en riktig manifestation för idrotten.
Program
• 10:00 – Morronjympa med Intersport / Friskis & Svettis.
• 13:00 – Intervju Madeleine Edlund och Jimmie Ericsson.
• 14:00 – Sean Banan
• Uppvisning Dans & balett
• Godisregn signerat ICA Kvantum.

Köp förköp och spara pengar

Köp biljetter
chevron-down