Anders Bagge till Summertime Skellefteå

Anders Bagge

Torsdag 4 augusti – Fri entré!

I Melodifestivalen 2022 var Anders Bagge vinnaren av såväl folkets röster som dess hjärtan. Med sin Bigger Than The Universe må han ha slutat på en andra plats i tävlingen, men kammade hem flest tittarröster.

Ett kvitto både på den mäktiga låtens kvalitéer som på Bagges älskvärda person. Med sitt vänliga leende och sympatiska framtoning har han etablerat en plats i många hjärtan och är idag en av Sveriges folkkäraste profiler.

Anders har brunnit för musik sedan barnsben och hängde ofta med sin pappa i studion. Under sina år i skolan var han med i flera band och i slutet av 90-talet startade han Murlyn Music, ett produktionsbolag som rönt stora internationella framgångar.

Anders har jobbat med världsartister som J.Lo, Madonna, Celine Dion, Janet Jackson, Santana och Enrique Iglesias. För många är Anders mest igenkänd för sin medverkan i IDOL-juryn på TV4 där han under 11 år bidragit med värme, skratt och musikkunskap. Men han har också medverkat i allt från Körslaget och Hela Kändissverige bakar till egna programmen Bagges Hemlösa Hundar och Cirkus Bagge.

Nu är dags för Anders Bagge att möta sin livepublik på SKELLEFTEÅ SUMMERTIME!

Anders Bagge på Instagram
https://www.instagram.com/andersbagge1/

Musikvideos med Anders Bagge

sv_SESvenska