Ben Carbine & the 18 Wheelers till Skellefteå Summertime

Ben Carbine & The 18 Wheelers

Torsdag 4 augusti – Fri entré!

Skellefteås största countryband tar plats på Summertimes näst största scen. Det nio personer starka bandet från Skellefteå  har spridit countrytoner över bygden sedan 2005.

Med en line up som innefattar steelguitar, banjo, elgitarr, bas, fiol, trummo, akustisk gitarr, mandolin piano samt fem personer på sång så förstår ni att musiken följer Malmsteens paroll “more is more”.  Musiken kan beskrivas som glad och medryckande och repertoaren består av en blandning av väl utvalda covers samt egna låtar.

Deras förra singel Wide open highway  tillägnades Skellefteås egna asphalt cowboy Anders Lundberg från Svenska truckers och spelades flitigt på P4 under fjolåret. I maj 2022 släppte de en ny singel Lay me down via A Westside Fabrication.

Bandet som tidigare vunnit Country-SM, funnits med på Mr Music-samlingsplattor och spelat på många festivaler runtom i landet är nu aktuella med en spelning här på Summertime. Bandet låter hälsa att de ska bjuda på en fartfylld countryupplevelse som kommer att ta dig med på en resa till Nashville Tennessee.

Mer om Ben Carbine & The 18 Wheelers
www.bencarbine.com

Musikvideos med Ben Carbine & The 18 Wheelers

sv_SESvenska