Kjells Bänk till Summertime Music & Life Festival 2023

Kjells Bänk

Lördag 1 juli

We are Kjells Bänk - you are not. Devisen kommer från Skelleftebandet Kjells Bänk. Bandet träffades första gången i Kulturföreningen Mullbergets lokaler i november 2021.

”Om inte Kulturföreningen funnits, kanske vi aldrig träffat varandra” konstaterar medlemmarna. Bandet från Skellefteå, har det senaste året slagit ner som en bomb i Västerbottens musikliv! Sedan starten har dom 4 medlemmarna i 15-16 årsåldern hunnit med ca 25 konserter – mestadels uppe i norr men även på turné till Stockholm och Uppsala våren 2023. Med ett skivkontrakt i ryggen kom även i år EP-n ”YIH8TW” där både singeln ”Why I Hate The World”, och underground-hiten ”Drink Piss And Die” ingår.

Som låttitlarna skvallrar om så spelar Kjells Bänk punk, garagerock med inslag av indierock. Förutom ett gediget och genomarbetat låtskrivande lägger även Kjells Bänk mycket tid på att ständigt utveckla sitt scenspråk, med stor vikt vid det visuella. Med en enorm energi – kryddat med diverse hyss och galna idéer intar bandet scenen med en självsäkerhet och självklarhet som gör Kjells Bänk till ett band man inte glömmer!

Så lyft på Glutens Maximus och gör dig redo att bli överkörd av punkiga gitarrer, thrashiga trummor mullrande bas och rockiga poser. Kort och gott: Ös, show och punk – Kjells Bänk!

Kjells Bänk på Instagram
https://www.instagram.com/kjells_bank

Musikvideos med Kjells Bänk

sv_SESvenska