Newkid

Lördag 6 augusti

Efter ett rekordartat 2020 med tokhyllade Så Mycket Bättre-tolkningar, två grammisnomineringar , en P3 Guld-nominering, nya releaser på albumtopplistan och över 170 miljoner streams har Newkid spenderat desto mer tid i studion år 2021.

Newkid till Skellefteå Summertime

I mars 2021 släpptes platinasäljande singeln ”Aldrig haft något annat val” och under hösten den vackra låten “Ingen luft mellan oss” som Newkid skrivit tillsammans med hyllade artisten och textförfattaren Ana Diaz.

2022 händer det mycket. Den 21 januari släppte Newkid sitt fjärde album – något som trots sitt vemod bringar ljus och hopp med ett sound som är igenkännbart för även de nyaste lyssnarna. Under året kommer han också kliva in i Avicii Arena för att bjuda på en efterlängtad show med namnet “För alla gånger vi inte kunde samlas” – något han som barn bara kunnat drömma om. Nu står det även klart att han tar spelningen vidare ut i landet.

Efter responsen vi fått och det faktum att vi då kommer ha ytterligare ett album i ryggen, finns det liksom inget annat val än att fortsätta ta revansch för alla gånger vi inte kunde samlas runt om i hela landet, säger Newkid. Turnén var planerad under våren 2022 men är på grund av restriktioner flyttad till hösten 2022.

– Det känns jättetråkigt eftersom jag längtar så efter att få träffa er. Men det ger mig bara ännu mer tid att bygga detta ännu större och kommer göra turnén ännu mer speciell när vi väl samlas, avslutar Newkid.

Men först ses vi i SKELLEFTEÅ lördag den 6 augusti!

Newkid på Instagram
http://www.instagram.com/newkid.jpg

Musikvideos med Newkid

sv_SESvenska