Scooter

Lördag 1 juli 2023

GOD SAVE THE RAVE är inte bara titeln på det 20:e SCOOTER-studioalbumet, utan också namnet på den Europeiska arena- och festivalturné som Tysklands mest framgångsrika technoakt genom tiderna genomförde. Deras budskap är högt och tydligt: Don't forget the rave!

Det är 2022 och SCOOTER är på toppen av sin karriär (hittills). Album nummer 20 placerat på top 10 lägger GOD SAVE THE RAVE till deras imponerande samling av hit framgångar! Under loppet av sin lysande karriär har SCOOTER tillbringat mer än 500 veckor på singellistor och 300 veckor på albumlistor, och sålt över 30 miljoner skivor. För att inte tala om mer än 100 guld- och platinaskivor över hela världen.

Inget annat tyskt band kan matcha deras serie av topp tio hits från en katalog som konkurrerar med de mest framgångsrika artisterna genom tiderna, som Madonna, Michael Jackson, Rihanna eller Depeche Mode! Efter att ha avslutat året 2022 med deras enorma GOD SAVE THE RAVE-arena och festivalturné över hela Europa, fortsätter takten med en fantastisk SCOOTER-dokumentär, som släpps allmänt på bio från den 5 januari 2023.

Fans kan se fram emot att se SCOOTER som de aldrig sett dem förut … FCK2020 – Två och ett halvt år med SCOOTER kommer snart på bioduken.Lördag den 1 juli -2023 kommer de för första gången till SKELLEFTEÅ och vi hälsar dem välkommen till Skellefteå Summertime Music & Life festival.

Hemsida
www.scootertechno.com

Scooter på Spotify

Musikvideos med Scooter

sv_SESvenska